Kruiden therapie


Ontdek de kracht van kruiden. 

Terug in balans met onze kruidendruppels!

Trust, Enjoy, Empower en Focus druppels vormen samen GO4BALANCE, een productengamma in de fytotherapie gebaseerd op de vier elementenleer. Deze druppels helpen om evenwicht te vinden op emotioneel, mentaal en lichamelijk vlak.

Elk flesje is een krachtige synergie van verschillende kruiden die snel en effectief inwerken, ze zijn voor orale inname bestemd en zijn aanwendbaar voor het hele gezin (kinderen vanaf 3 jaar, volwassenen en ouderen).


Je slaapt moeilijk in en je wordt ‘s nachts maar al te vaak wakker?

Je bent angstig, je piekert veel en je voelt je onrustig?

Valeriaan is een kruid dat vnl. bekend staat om zijn kalmerende werking. Sint-Janskruid is een natuurlijk antidepressivum en heeft een stemmingsverbeterende werking. Eén van de voornaamste eigenschappen van de Passiebloem is bekend om zijn angstwerende en ontspannende werking. Agrimonie heeft een pijnstillende en krampwerende werking. IJzerhard helpt het lichaam bij stressgerelateerde symptomen zoals slapeloosheid en zenuwuitputting. Stinkende Gouwe heeft een zuiverende en reinigende werking op de lever. De Grote Engelwortel kenmerkt zich door zijn kalmerende werking in geval van psychische overbelasting.


Je bent gevoelig en prikkelbaar voor wat zich voordoet om jou heen? Heb je last van depressieve gevoelens en stemmingswisselingen?

Enjoy kruidendruppels zijn een synergie van zeven kruiden:

Alchemilla of Vrouwenmantel sterken je tegen pijnlijke menstruaties en verlichten menstruatiekrampen. Lavendel kalmeert de zenuwen, werkt opbeurend en brengt de geest weer in balans. Rhodiola of Rozenwortel versterkt je stressbestendigheid.

Kamille werkt rustgevend en kalmeert spijsverteringsklachten. Melisse is een bekende helper bij depressieve stemmingen. Salie werkt regulerend tijdens onregelmatige menstruaties en in geval van overmatig zweten tijdens de menopauze. Salie werkt tevens ontspannend op het zenuwstelsel.


Je voelt je moe en futloos en het mist je aan energie en vitaliteit?

Je wil graag vooruit, je wil dingen doen en tot actie komen?

De belangrijkste eigenschap van Mariadistel is zijn leverondersteunende functie.

Berk en Brandnetel staan bekend voor hun zuiverende eigenschappen. De combinatie van Duizendguldenkruid en Rozemarijn is zeer geschikt als ondersteuning bij stress, vermoeidheidsklachten en een zwakke afweer. Gulden Sleutelbloem heeft een kalmerende werking bij prikkelbaarheid, maar ook kalmerend bij hoofdpijn en migraine, wat vaak voorkomt wanneer men een ontgiftingskuur start. Goudsbloem draagt toe tot de zuivering van lever en gal. Rozemarijn bevordert de bloedcirculatie en is bijgevolg heilzaam bij vermoeide spieren


Heb je last van concentratieproblemen, ben je soms vergeetachtig en heb je soms het gevoel dat je niet aanwezig bent in het nu?

Kan je je aandacht moeilijk vasthouden, gaat studeren moeilijk voor jou?

Maretak bevordert de bloedsomloop. Ginkgo is dan weer een heel effectief hulpmiddel bij geheugen -en zintuiglijke stoornissen en beïnvloeden de hersenfuncties op een positieve manier. De voornaamste kracht van Pepermunt is dat het de hersenen stimuleert en bijgevolg hulp bied bij gebrek aan concentratie, geestelijke vermoeidheid en een zwak geheugen.Hyssop bevordert de alertheid en mentale helderheid. De kracht van Vlier word ingezet voor een betere doorbloeding van de haarvaten. Ook de Meidoorn is goed voor bloed -en haarvaten.Kleine Pimpernel heeft een positieve invloed op de geest en bevordert het intellectuele vermogen.


Voorzichtigheid is geboden: wanneer men lijdt aan medische aandoeningen, in combinatie met andere medicijnen, tijdens de zwangerschap en periode van borstvoeding. Combineer deze kruidendruppels niet met alcohol. Vraag steeds raad aan uw natuurarts, gezondheidstherapeut of apotheker en natuurlijk uw Go4Balance adviseur.
Prijzen :

Trust € 9.90

Enjoy  € 9.90

Empower  € 9.90

Focus € 9.90
*10 ml flesjes